3 veckor!

Oj nu var det länge sen jag skrev något, jag har känt att jag inte riktigt haft ork och lust att skriva någon men kanske ska försöka skriva lite oftare kanske! Nu sitter jag hemma hos joel och tittar på simpsons och har färg i håret som jag snart ska gå och skölja ut. :)

PoK

♥ Joel ♥ 28/8-08 ♥

10.00

Det är nu det gäller! snart bär det iväg till körkortsskrivningen! önska mig lyka till?!

PoK


Jaha och nu då?!

nu ligger jag helt ensam hemma i ny lägenheten, eller aa guinniess ligger har någonstans också! Helgen har ju inte direkt varit specielt spännande förutom åters första grillning som ägde rum kl 10 till 12 på kvällen. Kallt! usch det finns inget värre än att vara själv, varför ska det vara så svårt att hitta någon man kan vara med? aja får ta och fundera lite mer på det!

PoK

Så soft med en Rock verson!
 

äntligen Fredag!!!

Nu är det äntligen fredag och jag sitter hemma i soffan och njuter av ett glas Oboy och ett wienerbröd. Efter en riktigt trevligt kväll/natt men risk spel,pizza och massa skratt, så känner jag mig riktigt trött och jag har inte riktigt orkat göra något speciellt fast jag vill ändå inte sitta hemma bara xD det är ju så fint väder ute ju!
Vad ska ni göra i kväll då?


PoK

satt och hittade lite gammla låtar jag lyssnade på mycket förra sommaren!
Bullet for my Valentine - Hearts burst into fire

Promise Me

Lätt den bästa låten med svenska Dead By April!


Promise me to think of us as a time so beutiful.
Promise me to think of us still bright still colorfull
Promise me to look back at us as a time in your life you injoyed

Can you promise me..

1 april!

1 april är inget för dom lätt lurade så det är kanske bäst att jag stannar hemma!

Nhee det har jag verkligen inte gjort, Efter inte så mycket sömn i natt så gav jag mig upp i gryningen för att bege mig hem och att göra mig klar för min körlektion, som gick riktigt bra faktiskt! Efter att min körskolelärare, lite vinglig och grön i ansiktet, klev ut ur bilen så tackade jag för denna gången och hoppades att vi snart skulle köra igen! hon inte lika glad vinkade tillbaks och kunde inte vänta tills nästa gång. Träffade senare grabbsen och vi begav oss till halvars för att njuta av en god glass, sen vart det engelska plugg med Ebba och senare en titt på lägenheten som vi fick nycklarna till idag ! så på lördag blir det flytt! längtar massssor.

Nu ska jag börja skriva mina stödord för engelska redovisningen kvart i 9 i morgon.

SKÖNT MED VÅR VA?

PoK

RSS 2.0