nya tag!

Det har varit en ganska seg vecka och jag kände att jag gav upp där ett tag! men nu är det dags att ta tag i allt igen.

Idag så gick jag upp kl halv 8 och tro det eller ej jag pluggade! ja faktiskt! Sen vart det en lång vända på stan med Lovisa, Ebba och Sofia, och jag inhandlade en snygg tröja (bild i morgon) och så beställde jag en tid hos frisören nu ska det Mörka, Mörka håret bli ljust, men måste köra typ inpackning varje gång jag ska duscha för att det ska bli bra, enligt frisören.

Hur har eran dag varit?

PoK

lite, lite mörkare!!

vimsigt!

Vad vimsigt det kan bli ibland! jag som hade sett fram i mot att få göra teoriprovet på fredag, men icke sa nicek det får skjutas fram. Det är nämligen så att man måste ha gjort riskutbildning 1 innan man få göra proven och jag har bara gjort riksutbildning 2, SUCK, så nu ska jag göra riskutbildningn den 6/4 och den 7/4 så har jag både teorin och uppkörningen! så då är det bäst att jag klarar båda. Nhee nu ska jag ut och övningsköra lite mer med pappa!

PoK

Jag och sara när vi är lite smått förvirrade! - Dom bjuder vi på -

Måndag igen....

 Nu är helgen slut och skolveckan har börjat igen! skönt att det bara är två veckor kvar till lovet, ja och då blir det flytt! Niceit! Igår så gick det inte så bra när vi skulle spela, det märks att det var ett tag sen man spelade. men men jag får börja spela lite mer! Idag så har jag inte känt mig på topp och bestämde mig då för att stanna hemma och plugga lite istället! ja det är ju inte det ända det har blivit, lite shopping också!

Det vart en Jeansjacka och Två snygga armband från Cocoo.se och även Tre par vår skor!


             

17.39

Sitter nu på BC och ska spendera några timmar med grabbsen och spela lite cs och bf2. känns som en evighet sen jag spelade sist och jag har verkligen saknat det på sistonde! Innan jag drog hit idag så har vi ju firat med min lilla syster med fika och presenter, väldigt lyckat! Har även online shoppat lite idag så det känns lite bittert på kontot idag! men men snart flyttar vi ju och då kommer man känna lite pengar! och det behövs ju verkligen nu när det börjar bli vår och man ska förnya garderoben! - Det kommer bilder på det sen -

Nu ska jag återgå till mitt spelande!

PoK

Dead By April - Where I Belong

Grattis Lillsis !

Måste bara säga GRATTIS till min lillsis som blir 18 år idag! 


I drömmarnas land

Idag så väckter jag utav min väckarklocka som ringde kl 06.00, typiskt att jag inte hade kommit ihåg att stänga av den!
efter som att jag inte kunde somna om direkt så satt jag och titta på någon teletabis liknande program (I drömmarnas land).   Runt 10 vaknade jag igen och nu måste jag snart upp och göra mig i ordning för jag ska iväg och äta på snäckan med mina kära grannar! och senare sen ska jag träffa fröken Ebba för en lång och skön promenad.

nhee nu fick jag lite bråttom !

PoK


Konstiga drömmar!

God morgon! hoppas allt är bra?

I natt hade jag dom konstigaste drömmarna, första drömmen handlade om massa hundar och hundvalpar! nästan alla jag kände hade skaffat sig en "vuxen" hund och sen en lite valp, så det kryllade av hundar i hela norrköping. Inte så roligt med allt skälande och allt bajs som ingen plockade upp!!! Sen så drömmde jag om att ebba hade skrivit en dikt om mig på hennes blogg och avslutandet lät typ så här; som vi vet så hatar Ceci alla sveriges kvinnor, så då ska även vi göra det! haha ofta jag skulle göra det?!
Har ni haft några konstiga drömmar i natt ?

Nhee nu ska jag äta lite frukost och sen ut med hundarna en sista gång innan jag ska till skolan!

PoK

Visst är dom söta?

Dags för lite färg.

Äntligen hemma! vilken mardröm det är och springa runt på City Gross med resten av den skrikande familjen, men jag gick i min egna lilla värld och handlade lite smått och gott! Så nu ska jag gå och färga håret i en lite gladare färg, hoppas jag det bli i allafall, och så ska jag njuta av 2 and ½ men med B-J glass!

PoK

two and a half men!

God Morgon!

Finns det något bättre än att vakna till klarblå himmel och sol!? känner på mig att det blir vart och skönt idag. Om det inte blir snö och dåligt väder igen så kommer nog vinterjacka få hänga längst in i garderoben från och med idag, nu är det dags för att ta fram skinnjackan och jeansjackan. Vi får inte glömma att solglasögona som måste fram också.

Är lite seg idag kunde inte sova igår så jag ställde mig och skulle fortsätta packa lite, känner att jag börjar få ordning på allt, det är nämligen dags att flytta snart och jag längtar massor!!!

Nhee nu ska jag käka lite frukost och sen ska jag iväg till skolan!!

PoK

Från min promenad runt strömmen igår!

Skräckis!

Efter att har varit och gått en lång promenad runt strömmen så va det riktigt gott med kyckling chutny till kvälls mat! nu blir det filmen The Unborne och sen ska jag försöka sova, börjar kl 8.15 i morgon - katastrof -
Sov gott

PoK

Jag och min brorsdotter Valentina


Föresten tack Karin för att du hjälpte mig med bloggen :D
<3

Eu...

Nu sitter jag och försöker skriva något bra om eu! även om faktat inte är så svårt att hitta och enkätundersökningen gick precis som jag och ebba ville! men att komma med egna funderinga och tankar är svårt för att när man väl börjat så går det ju nästan aldrig att sluta!

I arbetet så skriver vi även om norrköpings vänorter och varför vi har dom, väldigt intressant, och det finns nästan igen som vet vad det är och det är väldigt synd!

nopp nu är det dags att återvända till skrivandet!!!

PoK ♥

Jag och Ebba förra sommaren!

Kanske kunde det ha blivigt bättre!

Först så var tanken att jag skulle bege mig tidigt till skolan för att plugga lite och nu så närmar sig kl 11 och jag känner ingen vidare lust att gå innan tolv! dessutom så har jag en så fruktasvärd träningsverkat att gå i trappor eller även att sätta sig ner blir det inte på tal om! Nu först lite mat och sen ska jag öva lite med min syster till nästa onsdag då vi ska vara med och sjunga på en välgörenhetsgala som hålls på hagagymnasiet av Erika och Mia.


PoK

God bless the borken road - Rascal Flatts

Träningsvärk!

Nu ska jag iväg med anny och Träna två pass med anny på SATS. Snacka om att få träningsvärk!


Eu?

Varför ska det vara så svårt att komma på vad jag ska skriva om Eu i mitt och Ebbas projektarbet?
för att det ska se bra ut så måste man ju vara lite partisk och inte bara skriva att man tycker att det är skit!! känns som jag ska lägga ner och försöka komma på något nu och försöka anstränga hjärnan lite senare!

PoK  ♥

     

06.00

06.00 ringde min klocka i morse och jag insåg att det var dags att be ge sig upp ta en dusch och sen till första Psykologi B föreläsningen kl 08.00. En evighet senare (kändes det som iallafall) så sätter sig jag och ebba och börjar skriva på vårat projektarbete som ska vara inne nästa vecka! stressat men det går nog. Nu ska jag sätta mig och försöka plugga igen lite skolarbete!

PoK




Bara för att jag tycker om llama sången och Obama



trött på ostbågar.

Nu har jag suttit och svullat i mig tåfisluktande ostbågar och nu är jag trött på det. kanske man ska ta en sväng med vovvarna innan man sätter sig och glor på Beck ikväll!


Dead By April - Losing you

Lyckat!

Åhh vilken kanon helg! även om fredagen började lite se så där så slutaden kanoners. Lördagens aktiviteter bestod utav 2 timmar klättring, mat på snäckan, en timmas power walk (eller ja en rund tur för våran turist!), bowling, Taco och sen en massa roligt tv-spelandet ska inte klaga! Nu när mina kära vänner har lamnat mig ensam så kommer nog dagen bestå av tv tittande och massa ostbåge ätande.

Tjingeling

Palace...

Vad är det som gör att livet verkar såå tråkigt ibland? -Fast det blir ju inte roligare än vad man gör det- jo jag vet. Men idag hoppas jag på att det blir en toppen dag med mycket fart och stohej! Det ska nämligen bli klättring, bowlning, taco ätande och en massa tv-spel! nhee nu måste jag ner till tvätten igen!


Tjingeling


Ibland är det kul att spela sånt som alla kan sjunga till!

Söndag?

Ähh varför känns det som söndag idag? kanske bara för att jag vill att helgen ska ta slut innan den hinner börja?
Jaha aa fredag i allafall och jag sitter fortfarande i pyjamasen i soffan med sara, effektivt, snart ska jag färga håret igen, och sen bär det iväg till Ebba ikväll för hennes stora party (hon har fyllt år).  nhee nu ska jag beställa bana till bowlingen i morgob - shiiit nice -

Kisses




Tisdag

Tisdag idag och det har nog varit den segaste dagen på länge... men i morgon får det bli andra tag!
Min helg har varit helt underbar, kan inte komma på när jag hade så roligt senast, nhee nu ska jag ägna lite åt simpsons och mat!

kisses

Kan nog bli en bra fredag!

nhee usch nu tror jag att jag varit sjuk hela veckan jag har sovit MASSOR, men mamma säger att det bara är och käka vitaminer! får kanske följa det rådet. Nu är det i allafall bestämt att jag och Emil ska åka till sara i E-tuna och bowla och bara ha massa kul!

så nu är det dags att göra mig iordning!

kisses

RSS 2.0