full rulle

okej nu är vi igång, vi har tapetserat och nu håller vi på att flytta alla möbler så snart blir det nog ordning! nhee nu måste ja fortsätta :D

Pusss ♥

Slut ?!

just för till fället lever jag nog ett ganska tråkigt liv. (ingenting som sker :S)

Igår vart det jobb från 16-01 känn på den du ;D och minimalt med sova så jag är ganska shleten, (sh-ljud).

Det ska i allafall tapetseras idag (tror jag), och kanske leka lite med Sofia:)

PoK ♥

Höhö Bara för att jag älskar dig mamma :) ♥





- Hur ska jag få dig att förstå att förstå så du kan ta dig där ur snöran väljer du så har jag kanske inget val då har du bara dig själv att skylla <3 -

Frisk!

Goddag! hur mår ni idag då ? :)
själv har jag gjort ganska mycket idag. Jag har hunnit äta en glass med Tina, Jobba 3 timmar och nästan måla klart nya lägenheten. Eller aa det var ju iof Joel som målade :P Nu ska vi popa lite popcorn och se på Tv!

PoK ♥

Joel vad sägs om den här katten då? :P


Jag är sååå slut.

Nu var min första arbetsdag på Mc donalds slut och jag är precis lika slut i både kropp och knopp. Men det har varit riktigt roligt :)

Nu ska jag äta lite och sen ska jag se på film och sova, för jag ska jobba i morgon igen!

Hur har  eran dag varit i dag då ? :)

PoK ♥

Tur att jag har en sån underbar tovel som tar hand om mig! :)

08.00

Okej, nu bär det snart iväg till jobbet 10-19 jobbar jag idag och sen direkt ska jag och hämta nycklarna till min nya lägenhet :D yeay!!!

PoK ♥

Snabbmats industrin.

Idag var första dagen på min nya karriär inom snabbmats branchen. I morgon jobbar jag från 10-19 o.O men det ska nog gå jätte bra :)

Kom precis hem efter att ha varit och käkat lunch med sofia, det var trevligt gumms :)

Nhee nu ska ja fortsätta tycka synd om min mage som tydligen lider massor :/

PoK ♥

när TILN + Lovis tar studenten!


Så mycket att välja på o.O

Nu har jag och tovel precis varit och handlat 20 liter färg, 9 tapet rullar, tapet klister och diverse saker till så nu ska det bli fint i nya lägenheten :D jag lovar att vissa sen hur det blev!

Nu ska vi iväg och käka och hyra film. :)

PoK ♥


God dag!

Hur mår alla idag ? :)

Själv sitter jag och försöker ta mig orken till att packa klart. känns hopplöst så mycket som ska packas ner... Kanske ska sätta på lite musik så gå det nog bättre :)

PoK ♥

Bara för att ja vet att du inte tycker om den ebba ;) ♥

Vetgirig

Jaha nu är det dags för att gå och lägga sig då, ska upp tidigt i morgon. Jag och Joel har precis varit hemma hos tina och johan och spelat vetgirig. :)

PoK ♥

Några av mina grabbs, Oskar och Pd :)


mm

Igår va det kul! länge sen jag skrattade så mycket.

Nu ska ja laga mat och städa :)

PoK ♥

SWEET! :)

Hur kunde man ha missat det här ? :P

Michael Jackson

17.00

Nu är klockan 5 och det är fredag, klockan 8 ska jag träffa ebba och lovisa på Svea skeppet! men nu funderar jag på att äta lite. :)

PoK ♥

Sova!

En ordentlig sovmorgon idag, Tack! kände att det behövdes. jaha vad ska man hitta på för kul idag? men känner inte att jag orkar i allafall...

PoK ♥

Dead By April ♥

Knas kalas

Okej nu är det bestämt i morgon ska jag följa med mina grabbs på bio och se Brüno! jag vet att jag har sagt att den värkar helt värdelös och vill absolut inte se den men nu har ja lovat så...

Idag var jag med Lovis på stan och tog en fika och sen en lite shopping runda, eller ja det var bara lovis som hittade något hon ville ha. träffade även på ebba och fredrik.

Nhee nu ska ja hem till pappa orkar inte läsa mer Harry Potter ikväll!!!

PoK ♥

Hurtful - Erik Hassle ♥

O.o

Usch nu måste jag ner till tvätten igen :'(





SEX ON FIRE

Bara för att jag älskar låten ♥

Kings of Leon - Sex on fire

Ice Age 3

Idag har min toel♥ varit extra snäll och söt, inte bara att jag fick en kjol, ett armband och lite annat utan det vart även ett besök på Norrköpings biografen. låt mig skratta HAHAHA det var den bästa Ice Age filmen hitils :D rekomenderar starkt!

I morgon ska ja ta en fika med Lovisa, hon ska färga håret det blir nog jätte fint :)

Nhee nu ska jag se Yes man som vi hyrde igår!

Pussar

Lovisa och Jag inför våran lärarmiddag ♥

Rubrik!

Idag är det en sån där tråkig-städ-dag-fast-det-är-fint-väder-ute! fast jag kan ju bara skylla mig själv, jag håller nämligen på att packa till flytten försöker få lite struktur på allt! min mamma ska nämligen över ta mitt rum så fort jag flyttar.

Igår var jag på en arbetsintervju så ni får hålla tummarna på att jag gick bra, jag behöver verkligen ett jobb!!!

nhee nu ska jag försöka att bli klar någon gång så jag kan gå och köpa en glass på halvars!

PoK ♥

Jag kände för att baka lite här om dan!

Sis tyckte att det var smarrigt!


Okej, det var gott! ;D


som en frisk vår vind!

Shit va kul vi har haft det, jo seriöst det har varit jätte kul med kampingen! även om vädret har varit väldigt växlande, först så har det varit massa sol och jätte varm så vi har badad (guinniess är nog den som har badad mest) och sen så kom det massa regn med blixt och dunder. så i går kväll när vi skulle laga mat i johannas fina stormkök så gick det ju inte så bra i allt regn, så min pappa kom och hämtade oss och så åkte vi till donken :P smarit!

Från början hade vi med oss min lilla gullehund guinniess men han fick åka en i går eftermiddag för att han blev lite väl jobbig när han skulle få cp-ryck på alla stackars kampare som gick förbi oss. tur i oturen för att när han väl åkte hem kom det fyra till som ville tälta vi oss och visst dom frågade om dom fick ställa upp två små tält, men aja nu ska vi inte ta i med små för det var nämligen två STORA tält.

men man ska inte klaga det har varit jätte skoj, så jag och johanna har bestämt att vi ska göra om det innan sommaren är slut!

Bilder kommer :D


PoK♥

Guinniess ♥

Gört vet ja :)

Följ min blogg med bloglovin

Jag dööööör....

Idag är det så här äckligt varmt igen, eftersom att jag hadde glömt mina shorts hos mamma så fick jag treva hem i långa,varma, äckliga jeans! typiskt. Idag har jag och johanna i alla fall bestämt oss för att kampa. ja ni hörde rätt ceci ska spendera dom två närmaste nätterna i tält! Så nu får jag väl hoppas att det fortsätter att vara så äckligt varmt i två dar till så vi kan bada och sola. Nu ska jag iväg och shoppa lite inför våran utflykt!

PoK

PS! om ni känner för att titta förbi och kanske grilla eller bada med oss så kommer vi finnas vid ett blått tält ds!



Inte så smart kanske...

äsch som vanligt så kommer jag på att jag glömt kameran när vi väl befinner oss på badets parkering, typiskt! Men snart jag jag och joel iväg och titta på en lägenhet, jag tycker alltid att det är spännande och sjukt kul och flytta. hehe

men fixar någon rolig gammal bild sen! :)

PoK ♥

RSS 2.0